Mango- og habanerosalsa (Salsa de mango y habanero)

Dette er en kjempegod salsa der mangoens sødme matcher den sterke habanerochilien. Jeg har med hell benyttet denne salsaen sammen med adobokylling tacos, men kan helt sikkert benyttes sammen med flere av mexico oppskriftene.

Kilde: Malin Eriksson - "Taco som i Mexico"

Salsa de mango y habanero

Ingredienser

  • 1 spisemoden mango
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 habanerochili
  • 2 ss hakket koriander
  • 1 lime, saften
  • Salt
Tilberedning

  1. Skrell mangoen og skjær fruktkjøttet i terninger (ca 1 x 1 cm), legg i en skål (keramikk eller glass)
  2. Finhakk rødløken og legg i skålen
  3. Finhakk chilien (bruk gjerne engangshansker) og legg i skålen
  4. Press over saften av limen
  5. Finnhakk koriander og dryss over salsaen
  6. Rør sammen alle ingrediensene og smak til med salt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *