Pizza Cacciatore (jegerpizza)

Pizza Cacciatore (jegerpizza)

Dette er en høstpizza som gjenspeiler råvarene tilgjengelig i jaktsesongen. Jeg benytter selvplukkede kantareller, men du kan også benytte steinsopp hvis du har det for hånden. Har du ikke plukket soppen selv, så kan alternativet være østers- og aromasopp. I denne oppskriften benyttes også pølsedeig til topping. Klikk HER for oppskrift.

Oppskriften er nok til 1 pizza.

Kilde: Jan Vardøen - "Ekte italiensk pizza"

Pizza Cacciatore

Ingredienser

  • Pizzabunn til 1 pizza
  • Tomatsaus
  • Fersk mozzarella
  • Noen små boller med pølsedeig
  • Sesongens sopp, grovhakket
  • Noen flak parmesan
  • 1 ss olivenolje
Forberedelser

  1. Lag en porsjon med pølsedeig
  2. Grovhakk sopp og legg i bolle
  3. Bruk en potetskreller og lag noen flak med parmesan

Tilberedning

  1. Kjevl ut pizzabunn, eller bruk hendene hvis du er så god
  2. Fordel pizzasaus utover bunnen
  3. Legg på skiver/biter av mozzarella
  4. Fordel pølseboller, sopp og parmesan over
  5. Drypp over olivenolje og stek pizzaen på full varme i 2-3 minutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *