Pepperpizza

Pepperpizza

Det enkleste kan ofte være det beste.  Per Overrein er opphavsmannen til denne. Her benytter vi kun pizzasaus, ost og sort pepper. Når hele sorte pepperkorn blir ristet på sterk varme så mister pepperen mesteparten av styrken, men får en nydelig nøtteaktig smak. Her kan du også lage en variant med hvit pizzasaus.

Oppskriften er nok til 1 pizza.

Kilde: Per Overrein

Pepperpizza

Ingredienser

  • Pizzabunn til 1 pizza
  • Revet ost
  • 1-2 ss hel sort pepper
Forberedelser

  1. Riv passende mengde med ost (helst ost med litt smak, eksempelvis ridderost/port salut)
  2. Finn frem en jernpanne og ha i en god mengde med svarte pepperkorn og sett på sterk varme
  3. Rist pepperen til det begynner å ryke og poppe
  4. Finn frem en morter og grovknus pepperen
  5. Hvis du ikke allerede har laget pizzasausen på forhånd, så finner du oppskriften HER

Tilberedning

  1. Kjevl ut pizzabunn, eller bruk hendene hvis du er så god
  2. Stryk på et passende lag pizzasaus
  3. Strø på rikelig med pepper
  4. Stek pizzaen på full varme i 2-3 minutter eller til pizzabunnen har fått en fin stekeskorpe
  5. Hvis du ønsker det, så kan du også risle over litt god olivenolje før du serverer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *