Tostadas med krabberøre (Tostadas de cangrejo)

Dette er en nydelig taco som alltid er en fulltreffer. Anbefaler at du lager dine egne Tostadas. For å ta den helt ut, så kan du i samme slengen lage din egen majones og habanerosaus.

Kilde: Malin Erikson - "Taco som i Mexico".

Tostadas med krabberøre

Ingredienser krabberøren

  • 300 g krabbekjøtt (tilsvarer 2 krabbeskjell med kjøtt)
  • 2 tomater
  • 1/2 salatløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 finhakket jalapeñochili
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 dl majones
  • 1 ss nypresset limesaft
  • 1/2 ts salt

Ingredienser til serveringen

  • 8 reddiker
  • 8 tostadas
  • 2 dl issalat
  • Limebåter
  • Sterk habanerosaus (valgfritt)
Forberedelse

  1. Fjern frøene fra tomatene og skjær tomatene i små terninger og legg i en bolle
  2. Finhakk salatløken, jalapeñochilen og hvitløken og legg i samme bolle
  3. Tilsett resten av ingrediensene til krabberøren og bland godt til du har en jevn røre
  4. Skjær reddikene i fine strimler og legg i en bolle
  5. Skjær issalaten i fine strimler og legg i en bolle

Tilberededning

  1. Fordel issalatstrimlene på tostadene
  2. Fordel krabberøren på hver enkelt tostada
  3. Pynt med  reddikstrimler og koriander
  4. Press litt limesaft over hver enkelt tostada
  5. Drypp habanerosaus på toppen hvis du ønsker litt ekstra sting