Tostadas

Tostadas

Tostadas er frityrstekte maistortillaer med eller uten salt. De har ikke samme smak som som taco skjellene som man kjøper i dagligvarebutikkene.

Tostadas egner seg utmerket til å servere til ceviche eller som tilbehør toppet med bønner, ost og pico de gallo.

Kilde: Malin Erikson - "Taco som i Mexico".

Tostada

Ingredienser

  • Maistortilla
Tilberedning (F)

  1. Varm opp frityrolje i en passende kjele (eller i en frityrkoker hvis du har det)
  2. Når du har oppnådd 180 grader (når det begynner å boble når du stikker i en trepinne eller tresleiv) er oljen klar for fritering
  3. Frityrstek maistortillaene i flere omganger til de er gyllenbrune og sprø
  4. La de renne av på kjøkkenpapir (tørkerull). Hvis du ønsker å krydre med salt, så er det greit å gjøre dette mens de ennå er varme