Quesadillas med ost

Et perfekt tilbehør til mange retter med kylling og svinefilet.  Hvis du ønsker det, så kan dette stå som en egen rett med avokadosalsa eller guacamole som tilbehør. Jeg har med hell benyttet den til meksikansk kylling.

Kilde:  pocketboken "Grill det" som er oversatt av Vibeke Lindstad Degn-Petersen

Salsa de guacamole

Ingredienser

  • 200 gram revet cheddar (en perfekt ost til denne type mat)
  • 1-2 ss fersk koriander
  • 1 rød chili uten frø
  • 1 ts salt (gjerne maldonsalt)
  • 4 hvetetortillas middels størrelse
Tilberedning

  1. Finn frem en passende stor bolle og ha i osten
  2. Hakk koriander og ha i bollen
  3. Hakk chilien og ha i bollen
  4. Strø på saltet og bland godt
  5. Legg ut 4 hvetetortillas på en passende stor flate og fordel blandingen over den ene halvdelen av hver tortillas
  6. Brett den andre halvdelen over fyllet og press kantene sammen for å forsegle
  7. Varmes opp på grill direktevarme i ca. 1 minutt på hver side (følg med så de ikke brenner seg) eller i en grillpanne penslet med litt olje. Du kan også steke i stekeovn hvis du ønsker det
  8. La quesadillaene renne av på sammenkrøllet tørkepapir og del i 2, 3 eller 4 biter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *