Meksikansk kylling med avokadosalsa og ostequesadillas

Dette er en enkel og svært smakfull rett som jeg med hell har servert ved flere anledninger. Denne retten inneholder følgende komponenter (egne oppskrifter på bloggen):

Kilde:  pocketboken "Grill det" som er oversatt av Vibeke Lindstad Degn-Petersen.

 

 

 

Salsa de guacamole

Ingredienser

  • 4 stk 150 gram kyllingbryst (fileer)
  • 2-3 ss tacokrydder (må ha nok for å dekke hele fileene)
  • Olje til pensling
Tilberedning

  1. Legg kyllingbrystene mellom to lag plastfolie og slå dem forsiktig flate med en kjevle eller annet dertil egnet redskap
  2. Dryss tacokrydderet på en stor tallerken og vend hvert kyllingbryst i denne blandingen til de er helt dekket av krydder
  3. Pensle grillen (eller grillpanne) lett med olje og grill på direkte varme til kyllingbrystene er gyldne og gjennomstekt
  4. Server med Avokadosalsa og quesadillas med ost (skåret i 2-4 biter)